fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
fot. Piotr Żagiell
Moda na gotowanie zatacza w naszym kraju coraz szersze kręgi. Jeśli uda się ją połączyć z charytatywnym happeningiem, to sukces musi być murowany, zwłaszcza gdy swój kunszt prezentują najlepsi mistrzowie kuchni. Tak właśnie było 11 stycznia br. w gdyńskiej restauracji Biały Królik. W iście bajecznej scenerii 26 najlepszych Szefów Kuchni z Trójmiasta zgodziło się na udział w niezwykłej sesji zdjęciowej, w której główna bohaterka – chora na białaczkę Jagódka – była przebrana za Alicję w Krainie Czarów. Mistrzowie kuchni nie zawiedli i udowodnili, że mają ogromne serce nie tylko do gotowania. Rezultaty sesji zdjęciowej posłużą za materiał do książki Gault&Milau, którą niebawem będzie można licytować, pomagając małej Jagódce. Gratulujemy udanego wydarzenia i zachęcamy do wspierania tej szczytnej akcji!